• Home
  • Statistikat e Energjisė

Statistikat e Energjisë

PërmbajtjaTë dhënat e funditPërditësuar me
Prodhimi dhe konsumi i thengjillit dhe energjise elektrike (tremujore) TM2 2016 29 Gusht 2016
Importi i energjenteve TM2 2016 29 Gusht 2016
Eksporti i energjenteve TM2 2016 29 Gusht 2016
Konsumatoret final te shperndare ne pese kategori TM2 2016 29 Gusht 2016
Struktura e shperndarjes se energjise elektrike sipas konsumatorit final TM2 2016 29 Gusht 2016
Prodhimi dhe konsumi i thengjillit dhe energjise elektrike (vjetore) 2015 09 Mars 2016
Indekset baze TM2 2011 18 Shkurt 2015
Indekset baze per importet e derivateve te naftes dhe gazit TM2 2011 18 Shkurt 2015
Indekset zinxhiror TM2 2011 18 Shkurt 2015
Indekset zinxhiror per importet e derivateve te naftes dhe gazit TM2 2011 18 Shkurt 2015
09_Humbjet e energjise elektrike Mars 2010 18 Shkurt 2015

Lajme