• Home
  • Statistikat e Hotelerisė

Statistikat e Hotelerisë

PërmbajtjaTë dhënat e funditPërditësuar me
Kapacitetet Hoteliere te anketuara ne Kosove TM2 2017 15 Shtator 2017
Shfrytezimi i Kapaciteteve Hoteliere TM2 2017 15 Shtator 2017
Vizitoret vendor dhe te jashtem 2016/TM2 2017 15 Shtator 2017
Vizitoret vendor dhe te jashtem sipas komunave 2016/TM2 2017 15 Shtator 2017
Vizitoret e jashtem sipas komunave 2016/TM2 2017 15 Shtator 2017
Vizitoret e jashtem sipas vendeve qe vijne 2016/TM2 2017 15 Shtator 2017

Lajme