• Home
  • Anketa e Fuqisė...

Anketa e Fuqisë Punëtore

PërmbajtjaTë dhënat e funditPërditësuar me
Anketa e Fuqise Punetore 2016 21 Qershor 2017
Niveli i punesimit dhe i papunesise 2016 21 Qershor 2017
Tabelimi standard i programit (Te punesuarit) 2016 21 Qershor 2017
Tabelimi standard i programit (Te papune) 2016 21 Qershor 2017
Tabelimi standard i programit (Joaktiv) 2016 21 Qershor 2017
Pjesemarrja ne fuqine punetore 2016 21 Qershor 2017
Tabelimi standard i programit (Popullsia) 2009 16 Shkurt 2015

Lajme