Sporti dhe rekreacioni

Kolegji UBT ka klubin e vet të basketbollit të regjistruar në Federatën e Basketbollit të Kosovës dhe pritet që nga sezoni e ardhshëm të bashkohet në Ligën e Parë të Kosovës.
Po ashtu, organizon edhe ekspozita të ndryshme të studenteve, si dhe figurave të artit dhe të botes së biznesit.

Lajme