Study in Gjovik University

Studio ne programin AEP
Studentet mund te zgjedhin përmes UBT-së të studiojnë në program më të mira ndërkombëtare në Universitetin e Gjovik në Norvegji.

Gjovik University Education

Kolegji Universitar i Gjovikut është kolegji më prestigjioz në fushën e teknologjisë dhe sistemit informativ të sigurisë në nivel vendi dhe ndërkombëtar.

 

PROGRAMET E STUDIMIT:

 

 • Network and system administration
 • Engineering - Computer Science
 • Industrial Design and Technology Management
 • Information Security
 • Media Management and Innovation
 • Media Production
 • Softuare Engineering
 • Game Programming
 • Technology Design and Management
 • Ueb Development
 • Economics and Business Administration

 

 

Cmimi: 100 % bursë!

Aplikimi: Për studentët e Kosovës dhe Rajonit të cilët dëshirojnë të studiojnë në Gjovik University afati përfundimtar për aplikim është deri më: 15 tetor 2015, 17.00.

Lajme