Study two years in UBT, and finish it in City University London

UBT marrëveshje me City University London për shkëmbim të studentëve.

 

UBT ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me City University London për studime të përbashkëta. Studentët tanë mund te përfundojnë dy vitët e para në UBT ndersa vitin e tretë në CUL University dhe të marrin diplomë nga City University London- CUL.


City University London


City University London është lider në arsimin e lartë në Britani të Madhe si I vetmi universitet në vend i orientuar për ekselence akademike dhe edukim profesional në biznes. CUL bënë pjesë në top 5 % të shkollave më të mira në gjithë botën, dhe rangohet në mes të 9% të profesioneve më të mira që janë të orientuara në punë.

 

Çmimi: 9000 GBP/ vit

Viti Akademik: 2015/2016
Niveli: BA/MA
http://www.city.ac.uk/

 

 

Top Education for Top Students- study at UBT

 

UBT vazhdon të mbetet një Institucion inovativ i arsimit të lartë në Kosovë dhe në rajon, i cili kombinon përparësitë e universiteteve të mirënjohura ndërkombëtare; ofron programe bashkëkohore studimi sipas standardeve cilësore ndërkombëtare; akademikë dhe ekspertë eminentë.

Lajme