BPV sipas aktiviteteve ekonomike

Me qëllim të konsistencës lidhur me tabelat statistikore të prodhimit të brendshëm bruto, UBT STATS ka bërë një ndërlidhje në mes të dy klasifikimeve, NACE Rev.1 dhe NACE Rev.2. Për më shumë, NACE është klasifikim ndërkombëtar statistikor mbi aktivitetet ekonomike. Për më shumë, shih vegëzën në vazhdim: 

Krahasimi Nace Rev. 1 - Nace Rev. 2

PërmbajtjaTë dhënat e funditPërditësuar me
Struktura e BPV sipas aktiviteteve ekonomike 2015 06 Janar 2017
BPV sipas aktiviteteve ekonomike me cmime aktuale 2015 06 Janar 2017
BPV sipas aktiviteteve ekonomike me cmime konstante 2015 06 Janar 2017
Krahasimi NACE Rev. 1 - NACE Rev. 2 16 Shtator 2015

Lajme