Kolegji UBT hapësirat

Kolegji UBT ofron hapësirë të mjaftueshme për të mundësuar një ambient të qetë për studime. Çdo student ka vendin e caktuar për të studiuar në hapësirën e bibliotekës dhe falë shumëllojshmërisë dhe teksteve te mjaftueshme.

Lajme