Ngjarje

  Qershor  
E HënëE MartëE MërkurëE EnjteE PremteE ShtunëE Diel
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
 • “DITA AUSTRIAKE-KOSOVARE E SHËNDETËSISË 2015”

  Data e fillimit 06-Tetor-2015 Data e mbarimit 06-Tetor-2015

  Konferenca organizohet ditën e martë, më 6 tetor 2015, në ambientet e UBT-së në Prishtinë.


  UBT, Shoqata Austriake-Kosovare dhe Rrjeti i Kujdesit Shëndetësor Austriak për Kosovën, organizojnë konferencën mbi shëndetësinë në Kosovë.


  Qëllimi i konferencës është diskutimi i gjendjes së sektorit të shëndetësisë në vendin tonë, problematikat që e përcjellin atë dhe rruga përpara për ngritjen e shëndetësisë në Kosovë në një nivel më të lartë. Modeli austriak mund të jetë një nga shembujt që duhet ndjekur.


  Në konferencë do të marrin pjesë përfaqësues të Qeverisë së Republikës së Kosovës, përfaqësues të institucioneve të shëndetësisë, përfaqësues të shoqërisë civile, gazetarë që mbulojnë këtë fushë, si dhe ekspertë e të interesuar të tjerë.


  Dita: E martë, 6 tetor


  Koha: 09:00


  Vendi: UBT, Lagjja Kalabria, Prishtinë


  ****


   


  Kontakti: 038-541-400; 

Lajme