Programet e Studimeve

Bachelor:

  • Arkitekturë
  • Ndërtimtari dhe Infrastrukturë
  • Enterier i Arkitekturës

Grupi i synuar:


Nxënësit që kanë kryer shkollimin e mesëm sidomos atë profesional  nga fushat teknike mund të aplikojnë për studime Bachelor.

 

Programet e Studimeve

 

 

Lajme