NJOFTIM:Për studentët e Arkitekturës, nesër mbahet ligjëratë dhe ekspozitë nga profesori Robert Kote

 NJOFTIM:Për studentët e Arkitekturës, nesër mbahet ligjëratë dhe ekspozitë nga profesori Robert Kote

 

Me rastin e “Vitit mbarëkombëtar të Skënderbeut”, Fakulteti i Arkitekturës dhe Planifikimit Hapësinor në UBT, nesër, në ora 13:00, do të organizohet ligjëratë e hapur dhe ekspozitë me inxhinierin përgjegjës për ndërtimin e muzeut “Gjergj Kastrioti Skënderbeut”, në Krujë, Robert Kote.

 

Ligjërata do të mbahet në Sallën 12, në Kampusin Inovativ të UBT-së, në Lipjan.
Prezenca e studentëve në një ligjëratë dhe ekspozitë të tillë është e një rëndësie të veçantë, pasi nga prezantimet e ekspertëve për këtë fushë janë tejet informuese dhe përmbajtjesore.

Lajme