Studentët e UBT-së vizituan Fabrikën e Ujit në Vushtrri

Studentët e UBT-së vizituan Fabrikën e Ujit në Vushtrri

 

Studentët e vitit të dytë në Fakultetin Inxhinieri e Energjisë, kanë realizuar vizitë në Fabrikën e Ujit, në Vushtrri, nën shoqërimin e ligjëruesve, Vehbi Sofiu, Afrim Osmani dhe Sami Gashi.

 

Studentët u pritën nga menaxhmenti i fabrikës, të cilët i njoftuan ata nga afër me teknologjinë e fundit që është instaluar në industri, me funksionimin e lidhjes së sensorëve me sistem softuerik, pastaj me monitorimin e gjithë sistemit të punës me sistemin e skadave dhe me komplet funksionimin automatik të sistemit të pompimit me fuqi prej 200kw, teksa panë edhe sistemin e tabelës komanduese automatike me mbrojtje të stabilimenteve energjetike.

 

Departamenti synon që vizita të tilla të bëhen në vazhdimësi, me qëllim të përgatitjes së inxhinierëve të ardhshëm për treg të punës.

Lajme