THIRRJE PËR APLIKIM NË “STRATUP WORLD CUP & SUMMIT”

THIRRJE PËR APLIKIM NË “STRATUP WORLD CUP & SUMMIT”

UBT si partner në garën ndërkombëtare për projektet startup, “STRATUP WORLD CUP & SUMMIT”, që do të mbahet në Pragë të Çekisë, fton të gjithë studentët dhe alumnin e UBT-së, për të aplikuar me projektet e tyre startup në këtë garë.

 

“STRATUP WORLD CUP & SUMMIT” do të jetë një mundësi e mrekullueshme për të gjithë të rinjtë kreativë dhe që kanë ide inovative, që t’i jetësojnë projektet e tyre, por njëkohësisht, edhe të njihen me të rinj dhe projekte nga e gjithë bota.

Pjesëmarrja në këtë garë mundëson:
• Diskutime dhe takime me investitorë globalë;
• Krijim të rrjetit ndërkombëtar të partneritetit;
• Mundësi financimi: 3 x $200,000;
• Mundësi për pjesëmarrje në finale, që do të mbahet në Silicon Valley, me mundësi financimi me mbi $1,000,000.
Luteni që të aplikoni me projektet tuaja në thirrjen zyrtare të “STRATUP WORLD CUP & SUMMIT”.

Afati i fundit për aplikim është data 12 shtator 2017.

 

APLIKONI KËTU:
https://www.swcsummit.com/en


Vlen të thkesohet se UBT ofron përkrahje për të gjithë të interesuarit për aplikim, andaj para se të aplikoni na kontaktoni përmes email-it: kvi@ubt-uni.net ose tel: +381 38 541 400.

Lajme