Nesër, Ibrahim Hajdari ligjëron për studentët e Inxhinierisë së Energjisë

Nesër, Ibrahim Hajdari ligjëron për studentët e Inxhinierisë së Energjisë

Në objektin e UBT-së, në Prishtinë, nesër, më 7 qershor 2017, për studentët e Fakultetit të Inxhinierisë së Energjisë, do të ligjërojë konsulenti për energji, Ibrahim Hajdari.

 

Ligjërata e tij tematike do të fokusohet në temën më titull: “'Energjia E ripërtëritshme, rëndësia dhe standardet e Bashkimit Evropian''.

 

Ligjërata në fjalë do të fillojë në ora 16:30

Lajme