Sot, Korab Sejdiu do të ligjërojë për studentët e UBT-së

 Sot, Korab Sejdiu do të ligjërojë për studentët e UBT-së

Në objektin e UBT-së,në Prishtinë, nesër, më 29 maj, për studentët e UBT-së do të mbajë ligjëratë tematike juristi Korab Sejdiu.

 

Në kuadër të kësaj ligjërate, ai do ta trajtojë temën më titull: “Reforma në drejtësi dhe qasja e qytetarëve në drejtësi”.

 

Ligjërata në fjalë do të fillojë në ora 13:00

Lajme