UBT uron qytetarët për Ditën e Pavarësisë

UBT uron qytetarët për Ditën e Pavarësisë

Rektori i UBT-së, prof. dr. Edmond Hajrizi, uron studentët, stafin akademik , administratën dhe të gjithë qytetarët e Kosovës për nder të 17 Shkurtit - Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

"Sa herë që kujtojmë përvjetorin e pavarësisë, kujtojmë të parët tanë dhe luftën e paepur për lirinë kombëtare", thotë rektori në letrën e urimit dhe porosit në veçanti të rinjtë dhe studentët që të mësojnë e edukohen në atë mënyrë që gjithnjë te jenë në shërbim të shtetit dhe përparimit të tij.

Lajme