UBT ua uron të gjithë shqiptarët Festën e Flamurit

UBT ua uron të gjithë shqiptarët Festën e Flamurit

“Kam nderin që t'i uroj të gjithë qytetarët shqiptar me rastin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditës së Flamurit, 28 nëntori.
28 nëntori festa më e rëndësishme kombëtare, përveç që ka lënë gjurmë në historinë e shqiptarëve, shërben edhe si udhëzues për një bashkim sa më të madh brenda shqiptarëve.
Në këtë ditë ë veçantë, më lejoni që në emër të institucionit të arsimit të lartë UBT, të gjithë shqiptarëve t’ua uroj Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditës së Flamurit, 28 nëntori”, thuhet në urimin e rektorit të UBT-së, prof.dr Edmond Hajrizi.

Lajme